Servicii

Ireldo SRL din Bistrita Nasaud se ocupa cu productia si comercializarea de cherestea de rasinoase, elemente pentru paleti, materiale lemnoase pentru constructii si alte produse din lemn.

 

Productie si debitare
lemn pentru constructie

Cu o traditie de peste 10 ani in productia de cherestea de rasinoase si alte elemente de lemn pentru constructii, producem si debitam lemn pentru diverse proiecte conform necesitatilor clientilor nostri.

 

Rindeluire lemn
Bistrita Nasaud

Rindeluim lemn pentru a obtine cherestea, grinzi, capriori, dulapi, lambriuri, sipci pentru astereala, leaf, frize, scandura pentru cofraje si tot ce aveti nevoie pentru proiectele dvs. Pentru elemente semifabricate din lemn suntem partenerul perfect!

 

Servicii de transport
lemn pentru constructie

Asiguram contracost transportul cherestelei si a materialelor lemnoase oriunde este nevoie, in Bistrita Nasaud sau in localitatile invecinate. Avem flota proprie si utilaje performante pentru incarcare, respectiv descarcare.

 

Consultanta
tehnica

Oferim consultanta de specialitate si sfaturi pentru alegerea produselor din lemn care sa se potriveasca proiectului dumneavoastra. Depozitul nostru de cherestea este adaptat continuu la cerintele clientilor nostri.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.