Lucrari de constructii

Constructii din lemn Bistrita Nasaud

Iubim lemnul si constructiile din lemn. Tocmai de aceea, cu o echipa de profesionisti cu  experienta bogata in constructii din lemn, realizam case din lemn, cabane de vacanta din lemn, casute de gradina si foisoare, pergole si terase, scari din lemn, ciubere, magazii, garaje etc.

Case din lemn

Cu aspect rustic sau modern, construim case din lemn pe unul sau mai multe niveluri. Elegante si calduroase, casele din lemn sunt constructii durabile, ecologice si ideale pentru o viata tihnita in armonie cu mediul inconjurator.

Cabane din lemn

Trainice si cu arhitectura deosebita, cabanele din lemn sunt solutii ideale pentru case de vacanta sau pentru unitati de cazare. Imbinam modernul cu traditionalul si realizam constructii din lemn exact asa cum isi doresc clientii nostri.

Casute de gradina

Construim casute de gradina rezistente si usor de adaptat la necesitatile fiecariu client in parte. Astfel, ele pot fi locuinte de vacanta, magazii, garaje sau pot avea orice destinatie. Construim pentru nevoile personalizate ale celor care ne solicita serviciile si folosim lemn de cea mmai buna calitate.

Terase, foisoare si pergole din lemn

Stim cat de mult isi doresc clienti nostri sa aiba spatii confortabile in aer liber. Costruim terase, foisoare si pergole din lemn in orice dimensiune sau model. Construim spatii din lemn pline de personalitate, cu aspect vizual captivant si maxima utilitate.

Alte constructii din lemn

Prelucram lemnul si realizam proiecte, indiferent de marime si complexitate. Nu ne dam in laturi nici de la constructia de garduri din lemn, ciubere, scari, riflaje si panouri decorative din lemn, balcoane din lemn si multe altele.

Lemn pentru constructii? Avem! Vrei sa ne ocupam si de constructia din lemn? Suntem onorati sa preluam proiectul si sa demonstram versatilitatea lemnului si a constructiilor din lemn.

Apeleaza cu incredere la Ireldo SRL din Bistrita Nasaud.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.