Despre noi

Poductie si comercializare de cherestea

cherestea bistrita abDe peste 10 de ani, mai exact din 2011,  Ireldo SRL din Bistrita se ocupa cu productia si comercializarea cherestelei de rasinoase, elemente pentru paleti, materiale lemnoase pentru constructii si alte produse din lemn.

Oferim clientilor nostri  atat cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi) cat si cherestea rindeluita, toate la pret de producator.

In depozitul nostru veti gasi doar materiale de calitate, ideale pentru a construi diferite amplasamente, de orice dimensiune. Folosim doar specii autohtone, atent selectionate pentru materie lemnoasa in concordanta cu toate normele de constructie nationale si europene.

Suntem o firma cu traditie in prelucrarea lemnului si ne onoram rapid toate comenzile.

Cherestea din rasinoase
Preturi de producator

Lemn pentru constructii si alte utilitati

cherestea pretBusteni, cherestea, brichete si pelete rumegus, lemn de foc, licitatii masa lemnoasa, busteni plop, busteni rasinoase, tamplarie lemn, lambriu sunt doar o parte din materialele lemnoase pe care le gasiti in depozitul nostru din Bistrita Nasaud.

Pentru proiecte mici sau mari, pentru constructia caselor pe structura de lemn, pentru constructia acoperisurilor si cofrarea fundatiilor va oferim tot lemnul necesar.

Profesionisti, ne asiguram ca fiecare client va gasi la noi lemnul necesar constructiei, indiferent de proiect. Lemnul si cheresteau sunt insotite de toate documentele legale cerute de autoritatile in domeniu.

Pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi de cherestea si material lemnos, va rugam sa ne contactati .

Cherestea pentru constructii
Scandura clasele A si B

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.